Salata festiva de peste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g creveti pane, congelati
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 150g boabe de porumb din conserva
  • 1 gogosar mare murat
  • 2-3 castraveciori acri
  • 2 fire ceapa verde
  • Sare
  • Piper
  • Pt décor:
  • Cips-uri sarate
  • Icre rosii

Mod de preparare

Prajim crevetii in ulei fierbinte,3-4 minute, apoi ii lasam la racit si scurs pe un servet absorbant. Tocam ceapa, castravetii si gogosarul, cubulete si le punem intr-un bol. Desfacem tonul si golim continutul, cu tot cu ulei peste legume. Adaugam porumbul, spalat si scurs in prealabil. Amestecam, asezonam si trecem compozitia pe platou. Deasupra aranjam crevetii.

Cu un cutit, intindem cateva icre pe cips-uri si le aranjam de jur imprejurul salatei de pe platou.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise