Salata floarea soarelui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - un piept de pui dezosat
  • - 300 g ciuperci proaspete
  • - 3 oua
  • - 2-3 linguri ulei
  • - maioneza
  • - 1 iaurt cremos
  • - o conserva porumb mica
  • - marar
  • - 1 cutie chipsuri Pringles

Mod de preparare

Taiati pieptul de pui fasii si caliti-l in ulei pana se patrunde. Scoateti-l si dati-l deoparte. Taiati ciupercile marunt si inabusiti-le in locul puiului cateva minute.Intre timp fierbeti si ouale.

Pe un platou asezati intai pieptul de pui taiat cat mai marunt. Adaugati un strat de maioneza amestecata cu iaurt. Daca doriti puteti pune numai maioneza. Asezati apoi un strat cu ciupercile si inca un strat de maioneza.

Dupa aceea adaugati ouale fierte si date pe razatoare sau tocate cubulete si imbracati totul in maioneza. Ornati cu porumb si marar. Chipsurile asezati-le pe margine ca sa creati floarea. Sfatul meu este sa asezati chipsurile cu putin inainte de servire pentru ca sa pot inmuia si nu vor mai arata la fel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise