Salata greceasca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 8 persoane: 400 g branza feta
  • 8 rosii (eu am pus din alea mici)
  • 2 cepe rosi(am pus alba)
  • 4 castraveti
  • 300 g masline grecesti Kalamata (eu am pus de care am avut)
  • 2 ardei verzi
  • 4 linguri otet
  • 8 linguri ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se curata ceapa se taie solzi si se pune in apa rece pentru 30 minute, schimband mereu apa. Se taie bucatele castravetele si ardeiul, apoi rosiile se adauga maslinele, ceapa si se amesteca bine. Se adauga uleiul, otetul, sarea si amestecati totul bine. Se adauga feta taiata si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise