Salata mediteraneeana cu sardine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • frunze de salata
  • masline negre, taiate grosier
  • 1 lingura de capere,scurse
  • 2 conserve de sardine in sos tomat,scurse(sosul se pastreaza)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • optional,samburi de rodie

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se impart frunzele de salata in 4 farfurii,apoi se adauga maslinele si caperele.Se rup in bucati mai mari sardinele si se pun in salata.

Se amesteca sosul de tomate cu uleiul si otetul,apoi se presara peste salata.

Pentru mai multa culoare si gust imprastiati samburi de rodie!

! Puteti sa puneti salata intre doua felii de bagheta,pentru un pranz gustos.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise