Salau de primavara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 salau de 500 g ;
  • - 1 pahar mic orez ;
  • - 1 ardei gras verde ;
  • - 2 morcovi ;
  • - 1 ceapa mare;
  • - 1 mana urzici ;
  • - 500 ml supa pui ;
  • - 20 ml vin alb ;
  • - sare, piper, faina alba, ulei masline ;

Mod de preparare

Se curata salaul de piele si se taie in bucati potrivite, se presara sare si piper peste ele si se dau prin faina apoi se prajesc in ulei de masline pana capata o culoare aurie.

Se fierbe orezul circa 10-15 min, apoi se clateste cu apa rece.

Se caleste ceapa taiata pestisor cu ardeiul taiat cubulete intr-o tigaie cu capac, se toarna supa de pui cand s-au calit si se adauga morcovii taiati rondele.Cand s-au patruns un pic morcovii se adauga

urzicile spalate bine si tocate marunt.Se mai lasa un pic sa fiarba si apoi se adauga orezul, se lasa la foc mare fara capac, amestecand din cand in cand pana scade din zeama.Cand e aproape gata se adauga vinul.

Se serveste in farfurie cu bucatile de salau alaturi!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise