Saleuri cu chimen

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pachet de aluat fraged de 800g. din comert,
  • un ou,
  • samanta de chimen,
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Aluatul se desface pe masa de lucru, se taie cu rozeta la dimensiunile dorite (vezi poza), se bate un ou si se unge cu pensula pe toata suprafata aluatului portionat, apoi se presara un ptaf de sare si samanta de chimen. Este cea mai usoara reteta de saleuri si la indemana oricui.

Tapetati o tava cu hartie de copt, asezati saleurile pe rand in tava, dati tava la cuptorul incins la 230gr. pentru 20min. Se scot, se racesc si se servesc in compania unui pahar cu bere rece.

Sunt bune si calde, dar nu sunt chiar sanatoase, nu va recomand.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise