saleuri cu chimen.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 200 gr cartofi
  • 200 gr unt
  • 5 gr zahar
  • 5 gr sare
  • 1 ou
  • chimen.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa cu sare, se curate si se face un piure. In aceasta compozitie se pune untul, se adauga faina, si se framata bine. Se adauga sarea, se intinde o foaie, se taie fasii de 2 cm si lungi de 5-6 cm. Se ung cu ou batut bine se presara chimen sis are. Se presara tava cu faina, se aseaza fasiile si se dau la cuptor 10 min. se servesc reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise