Sandvici cald

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 feli de paine
  • margarina sau unt
  • chiftele sau sunca, parizer
  • masline
  • cascaval
  • ketchup
  • ierburi aromate:oregano,busuioc,ect.
  • sare

Mod de preparare

Ungem feliile de paine cu margarina sau unt, apoi punem putina sare,chiftele taiate in douasau un feli mai mici, apoi razuim cascavalul prin razatoarea cea mica,taiem feliute din masline,apoi punem ketchup apoi spre sfarsit punem ierburile.

Le punem pe o farfurie si le bagam in cuptorul cu microunde timp de 1 minut jumate.

Apoi il putem servi.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise