Sandvis cu ou si branza

Adaugi muschiuletul taiat cubulete si cascavalul ras.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 felii de paine semialba
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 1 polonic de lapte (cca 50 ml)
  • sare
  • 2 felii de muchiulet
  • miez de lapte
  • 2 linguri de cascaval ras
  • rosie
  • patrunjel verde pentru decor
  • ulei pentru copt

Mod de preparare

Cand sunt acasa dimineata, micuta imi lanseaza cate o provocare :" Mami, maine dimineata vreau sa imi gatesti surpriza!".

Si surpriza se face pentru toti ai casei!

Bati ouale cu sarea si laptele.

Adaugi faina in ploaie, batand continuu, sa nu se formeze cocoloase.

Adaugi muschiuletul taiat cubulete si cascavalul ras.

Decupezi feliile de paine, dupa formele pentru ou.

Incinzi uleiul, asezi o forma pentru ou, torni putina compozitie si o coci pe ambele parti (ca pe o clatita).

Scoti "clatita" pe o farfurie.

Repeti operatiunea cu fiecare forma.

Cand sunt gata, asezi cate o clatita de ou pe felia de paine corespunzatoare si decorezi cu miez de lapte, rosie si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise