Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 felii de pâine
  • 100 g unt
  • 200 g mozzarella rasa
  • 1 ou
  • 5-6 căței usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper negru măcinat

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu care ungem feliile de paine, pe care le vom aseza intr-o tava captusita cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200-220 de grade C, pana cand se rumeneste deasupra sandwich-ul, cam 10-15 minute.

Daca cumva va raman sandwichuri (ceea ce nu prea cred), le puteti servi si reci, sunt la fel de gustoase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise