Saramură de caras

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg caras ceva mai mare.
  • 1 lingura boia de ardei sau un ardei iute,
  • sare,
  • faina de malai pentru mamaliga

Mod de preparare

Se curăţă peştii de solzi, se eviscerează, se spală înăuntru. Se pun să se frigă direct pe plită, care trebuie să fie încinsă şi bine presărată cu sare. Se întorc pe o parte şi pe alta, încet, ca să nu se sfărâme, se aşază într-un castron cu apă fiartă şi sărată, în care punem şi puţină boia de ardei sau un ardei iute. Se serveşte rece, cu mămăligă

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise