Saramura de peste a la Xtreme

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste mare - crap sau ten
  • 3 rosii mari
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • delicat, sare si piper
  • ----------------------
  • 5-6 persoane

Mod de preparare

Se pun la gratar pestele (cu tot cu solzi) , rosiile, ardeiul gras si ardeiul iute. Intr-o cratita mare se pun 2 l de apa la fiert. Se ia pestele dupa gratar, se curata de solzi ; rosiile, ardeiul gras si ardeiul iute se iau dupa gratar, se curata si se toca marunt.In apa fiarta se pune pestele, legumele, usturoiul tocat\\pisat si delicatul, sarea si piperul. Se fierbe 5 minute.Se serveste fierbinte.

Pofta buna !!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise