Saramura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 copanele de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un ardei iute
  • sare, vegeta, piper, boia,
  • malai pentru mamaliguta

Mod de preparare

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu

sare, piper, condimente pentru carne de pui.

O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.

Intre timp pregatim saramura.

Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:

usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat

rondele, cateva boabe de piper, sare,

vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.

Punem amestecul pe foc si-l lasam

sa fiarba 5-6 minute, pana se

elibereaza toate aromele.

Cand carnea este gata o bagam si pe ea in

vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,

doar cat sa se patrunda putin.

Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise