Saramura de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 copanele de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un ardei iute
  • sare, vegeta, piper, boia,
  • malai pentru mamaliguta

Mod de preparare

Spalam carnea de pui ,o crestam putin si o condimentam cu

sare, piper, condimente pentru carne de pui.

O asezam apoi in gril si o lasam sa se rumeneasca, intorcand-o din cand in cand.

Intre timp pregatim saramura.

Intr-un vas punem o cana cu apa apoi:

usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat

rondele, cateva boabe de piper, sare,

vegeta, patrunjel tocat si putina boia iute.

Punem amestecul pe foc si-l lasam

sa fiarba 5-6 minute, pana se

elibereaza toate aromele.

Cand carnea este gata o bagam si pe ea in

vasul cu saramura si mai dam 2-3 clocote,

doar cat sa se patrunda putin.

Servim copanelele cu mamaliguta calda si stropite din belsug cu saramura

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise