Saramură de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 pulpe de pui
  • 2 roşii coapte
  • 1 ardei roşu copt
  • 3 căţei de usturoi
  • 1/2 jumătate de ardei iute copt
  • 1/2 legatură de pătrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare

1.Pulpele de pui se spală bine şi se dau cu sare şi piper.

2.Se frig pe grătarul încins aproximativ 40 de minute.

3.Între timp se pun la fiert 2 căni de apă. Într-un castron punem roşiile curăţate de pieliţe şi tocate mărunt împreună cu ardeii curăţaţi şi tocaţi mărunt.

4.Când apa este fiartă, adăugăm amestecul din castron şi pulpele de pui. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Se serveşte cu mămăliguţă.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise