Aluatul se decongelează în aproximativ 2ore la temperatura camerei. După decongelare am întins aluatul pe masă și l-am tăiat fâșii de diferite dimensiuni.
Am uns tava cu niște margarină/unt ca să nu se prindă și să se prăjească prea tare.. deșii sunt bune și cele crocante. Între timp am încălzit cuptorul la 180-200grade Celsius. Am amestecat gălbenușul cu sare după care am uns sărățelele cu o pensulă, apoi am presărat chimen. Am dat tava la cuptorul încălzit și le-am lăsat cam 10-15minute, când au căpătat culoarea pe care am vrut-o le-am scos și le-am așezat într-un bol, nu au apucat să se răcească că s-au și păpat.. așa că tind să cred că au fost bune mai ales că s-au mai cerut..
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise