Saratele cu mac si susan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 150 gr telemea sarata de vaca
  • * 150 gr faina
  • * 150 gr unt
  • * mac,susan,chimen
  • * 1 ou pentru uns
  • * 4 oua

Mod de preparare

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune totul intr-un castron.

Se adauga untul si faina si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.Daca branza este foarte sarata nu se mai adauga sare.

Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se taie in diferite forme.

Se tapeteaza tava de la aragaz cu hartie pergament si se pun saratelele.

Se ung cu ou batut si se presara mac,chimen sau susan.

Se lasa la cuptor pana devin usor aurii.

Se servesc alaturi de un pahar rece de bere.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise