Saratele din foietaj cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pachet de foietaj
  • 25 g unt topit
  • susan

Mod de preparare

Intindem pe masa foietajul, il taiem fasii lungi de 8 cm si groase de 3 cm, le ungem cu untul topit, presaram susan si le rotim umpic pentru a avea o forma mai frumoasa.

Le dam la cuptor pentru 20 de minute.

Mai usor de atat nu se poate si se mananca la fel de usor! :)

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise