Saratele economice

Reteta de saratele economice. Saratele economice cu untura, unt sau margarina. Saratele economice cu branza sau cascaval. Retete de saratele. Retete de aperitiv.

Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g untura (sau 250 g unt sau margarina)
  • 1 pahar de lapte (150 ml)
  • 1 ou
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 libgurita de sare
  • faina cat cuăprinde
  • decor:
  • 1 ou pentru uns
  • 200 gr cascaval sau branza
  • seminte (optional)

Mod de preparare

Untura, untul sau margarina tinute la temperatura camerei se amesteca cu laptele caldut. Se omogenizeaza bine, dupa care se adauga un ou batut, o lingurita de sare si praful de copt.

Se amesteca bine chiar cu mana si treptat se adauga faina pana cand obtinem un aluat nu prea moale.

Se lasa aluatul la odihnit 30 min in frigider, dupa care se intinde o foaie groasa de 4-5 mm si se taie in fasii.

Se pot pune asa in tava unsa cu ulei sau se pot rasuci. Se ung cu ou batut si deasupra se presara branza sau cascaval ras si seminte de mac, susan, la alegere.

Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de 20-25 minute pana se rumenesc.

Reteta de saratele economice merita incercata, este usor de preparat. iar rezultatul grozav. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise