Saratele rapide din foietaj

Reteta de saratele rapide din foietaj. Cum faci acasa reteta de saratele rapide din foietaj.

Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g foietaj
  • 1 ou
  • sare
  • seminte de susan albe si negre (sau mac)

Mod de preparare

Reteta de saratele rapide din foietaj ma salveaza mereu cand se anunta musafiri. Sunt gustoase, se fac simplu, rapid si sunt mereu apreciate.

Nu avem decat sa intindem putin aluatul cu sucitorul ( pentru ca al meu era destul de gros) si sa-l transferam pe o harie de copt, in tava. Il taiem apoi cu o ruleta zimtata, ungem suprafata cu oul batut cu putina sare si presaram seminte. Eu am avut la indemana seminte de susan albe si negre, dar puteti presara mac, chimen sau chiar branza sarata data pe razatoarea fina. In acest caz, nu mai puneti sare in ou.

Coacem saratelele la 200 de grade C pana se rumenesc frumos deasupra. Simplu, nu-i asa? Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise