SARDINE IN ALUAT CU BERE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 sardine
  • ulei pt prajit
  • faina
  • sare
  • 1 cutie de bere
  • 1 lamaie
  • patrunjel pt decor

Mod de preparare

Se curata si se spala sardinele, se taie in doua pe burta, se eviscereaza si se ung cu ulei. Se presara cu sare si se lasa deoparte.

Faina se amesteca cu berea putin cate putin, astfel sa se obtina compozitia sub forma unei smantani subtiri. Se trec pestii prin amestecul de faina si bere si se pun la prajit in ulei incins.

Se servesc cu felii de lamaie, decorate cu frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise