SARDINE IN ALUAT CU BERE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 sardine
  • ulei pt prajit
  • faina
  • sare
  • 1 cutie de bere
  • 1 lamaie
  • patrunjel pt decor

Mod de preparare

Se curata si se spala sardinele, se taie in doua pe burta, se eviscereaza si se ung cu ulei. Se presara cu sare si se lasa deoparte.

Faina se amesteca cu berea putin cate putin, astfel sa se obtina compozitia sub forma unei smantani subtiri. Se trec pestii prin amestecul de faina si bere si se pun la prajit in ulei incins.

Se servesc cu felii de lamaie, decorate cu frunze de patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise