Sarlota de cafea cu coniac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 gr zahar
  • 500 ml lapte
  • 100 ml coniac
  • 100 ml cafea concentrata
  • 30 gr gelatina
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 500 ml frisca.

Mod de preparare

Se fierbe in bain-marie laptele cu zaharul, galbenusurile frecate si cafeaua. Se adauga gelatina inmuiata. Rece se adauga coniacul si albusurile batute spuma.

Se pune intr-o forma, se da la cuptor.

Rece se decoreaza cu frisca si ciocolata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise