sarlota de iaurt cu capsuni

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,200 ml iaurt
  • 2-3 linguri zahae
  • 2 linguri cu gem(dupa preferinta)
  • 4 foi de gelatina
  • 0,200 g fructe proaspete pt decor(capsuni)
  • 1 plic cu gelatina incolora

Mod de preparare

Se pune gelatina in putina apa la dizolvat .

Iaurtul + zaharul + gemul se bat cu telul, se adauga si gelatina strecurata, se amesteca, se pune sarlota in pahare de unica folosinta, se decoreaza cu fructe proaspete. Se dizolva plicul de gelatina conform instructiunilor si se ung fructele cu aceasta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise