Sarmala surpriza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg ceapa
  • 1/2 kg ulei
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • pasta tomate
  • 200 g ciuperci
  • 200 g carne de porc
  • 200 g carne de vita
  • 200 g piept de pui
  • 200 g piept de curcan
  • 100 g costita
  • sare, piper,crengute de cimbru, marar,foi de dafin
  • Varza murata

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste in ulei incis, se adauga morcovul dat pe razatoare, orezul, pasta de tomate(pentru cateva minute)condimente, marar.

Se imparte compozitia in 5 castroane. In fiecare castron se adauga cate un fel de carne respectiv ciupercile.Vor fi 4 feluri de sarmale cu carne si un fel de sarmale cu ciuperci.

Costita se portioneaza in batonase de 2 cm lugime.

Se invelesc sarmalutele mici.In fiecare sarmala se adauga cate un baton de costita.Intr-o foaie mare de varza se asaza 5 sarmalute(cate una din fiecare),se asaza in oala, se intercaleaza crengute de cimbru si foi de dagfin si se fierb la foc mic in cuptor.Se servesc fierbinti, cu mamaliga si smantana.

Dupa placere se pot intercala si felii de costita afumata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise