Sarmale

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -orez
  • -carne toca amestec de vita cu porc
  • -ceapa
  • -marar la alegere
  • -boia
  • -sare
  • -ulei
  • -ciuperci

Mod de preparare

Se pune carnea intr-un bol si peste ea se pune orezul dupa aceia se pune intr-o oala ciapa taiata marunt se caleste si se pune boia dupa ce se pune boia luati ciuperci si taiati marunt si le puneti in oala unde este ciapa calita si lasati sa se caleasca si ciupercile dupa aceia puneti compoziti de ciapa si ciuperci peste carne si orez si amestecati dupa aceia luati o varza cu foi mai suptiri si taiati cotorul jos si in gaura lasata de cotor puneti sare apoi o puneti la oparit in apa clocotita dupa ce este gata varaza se ia cate o jumate de frunza si se pune in ia umplutura si apoi se ruleaza si se inchid la capete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise