SARMALE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kilograme de carne amestec porc cu vita
  • o cana de orez
  • condimente pentru sarmale
  • 4 cepe
  • 3 oua
  • delikat
  • sunculita
  • 2 foi de dafin si cateva boabe de piper.

Mod de preparare

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam.

2.Luam varza si desfacem frunzele avand grija sa nu se rupa.

3.Impachetam in fiecare frunza carnea.

4.Peste sarmale adaugam bucatele de sunculita si le acoperim cu varza tocata.

5.Punem sarmalele la fiert si ulterior la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise