SARMALE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kilograme de carne amestec porc cu vita
  • o cana de orez
  • condimente pentru sarmale
  • 4 cepe
  • 3 oua
  • delikat
  • sunculita
  • 2 foi de dafin si cateva boabe de piper.

Mod de preparare

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam.

2.Luam varza si desfacem frunzele avand grija sa nu se rupa.

3.Impachetam in fiecare frunza carnea.

4.Peste sarmale adaugam bucatele de sunculita si le acoperim cu varza tocata.

5.Punem sarmalele la fiert si ulterior la cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise