Sarmale

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 kg de carne de porc
  • - 300 grame ceapa
  • - 2 verze murate
  • - 100 grame orez
  • - 200 grame bulion
  • - 150 grame de slanina afumata
  • - 1 litru de zeama de varza
  • - ulei
  • - cimbru,sare,piper

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina.

Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste cu orez.

Se pregateste un amestec din carne, ceapa, orez, cimbru,pipe, sare pentru umplerea sarmalelor.

Se taie foile care se umplu cu amestecul de carne si se fac sarmalele.

Varza care ramane, se toaca marunt.

Peste sarmale, se adauga bulionul, zeama de varza si aproximativ un litru de apa.

Sarmalele se fierb la foc mijlociu aproximativ 2 ore.

Se pot servi cu smantana pe deasupra.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise