Sarmale

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita;
  • 1/2 kg carne de porc;
  • 4 cepe;
  • 50 g orez;
  • 2 linguri pasta de tomate;
  • un morcov;
  • varza murata;
  • sare, piper, foaie de dafin,
  • costita afumata;
  • 250 ml ulei.

Mod de preparare

Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. Acopar cu frunze de varza. Las la fiert pe flacara redusa sau la cuptor. Servim cu mamaliguta si smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise