Sarmale

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vita;
  • 1/2 kg carne de porc;
  • 4 cepe;
  • 50 g orez;
  • 2 linguri pasta de tomate;
  • un morcov;
  • varza murata;
  • sare, piper, foaie de dafin,
  • costita afumata;
  • 250 ml ulei.

Mod de preparare

Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o las la inmuiat 2 ore. Impachetez sarmalele, le asez intr-o oala pe fundul careia asez o farfurie intoarsa sau un capac. In mijloc, asez costita afumata. Acopar cu frunze de varza. Las la fiert pe flacara redusa sau la cuptor. Servim cu mamaliguta si smantana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise