Sarmale cu carne

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o varza
  • 500g carne de vitel tocata
  • o cana de orez (200g orez)
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • putina telina
  • marar
  • cimbru
  • sare piper
  • boia
  • ulei
  • pasta de rosii sau bulion
  • condimente pt sarmale
  • putina vegeta
  • apa

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune ceapa,morcovul,telina toate curatate,spalate si taiate marunt sau date prin razatoarea mica.Se pune putin ulei si se rumenesc putin apoi se adauga carnea tocata,condimentele,sarea,piperul,boia se amensteca bine si se lasa putina pe foc apoi se adauga orezul.Se amesteca toate bine.

Varza se opareste cu putina sare,si apoi se iau frunzele frumos se curata ,se pune compozitie in frunza apoi se ruleaza iar pe margine se baga capetele inauntru ca sa nu iasa compozitia.

Se pune pe fundul unei oale cotoarele de la frunze,varza,marar si cimbru unde apoi se aseaza frumos sarmalele.

Peste ele se pune apa cu putina vegeta,sare si pasta de rosii, se toarna peste sarmale unde apoi se acopera cu frunze de varza si iar marar si cimbru.

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise