Sarmale in frunze de varza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 grame carne tocata
  • 40 grame ceapa
  • 30 grame orez
  • 70 grame pasta tomate
  • 1 grame foi de dafin
  • 3 grame sare
  • 2 grame piper
  • 1 grame piper boabe
  • 40 grame kaiser
  • 100 grame slanina porc
  • 300 grame varza murata

Mod de preparare

Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta. Carnea toccata se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, bulion, sare, piper macinat, orez, cimbru. Se formeaza sarmalutele cu aceasta compozitie.

Intr-o cratita se aseaza un strat de varza toccata, boabe de piper si un strat de Kaiser taiat fisii, foaie de dafin, cimbru. Se aseaza sarmalutele alternind cu kaiserul. Se acopera cu alt strat de varza toccata si se fierbe la foc mic pina cand este aproape gata. Se da la cuptor pina scade si se rumenesc. Se servesc calde cu mamaliguta si ardei iute dupa preferinta.

Atentie compozitia este pentru 500gr produs finit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise