Sarmalute in foi de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g piept pui
  • 2 cepe mijlocii
  • foi vita de vie
  • pasta de tomat
  • 1 cescuta de orez
  • sare
  • piper macinat si boabe
  • marar verde
  • iaurt(smintina)

Mod de preparare

Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa,se amesteca cu orezul,mararul tocat marunt ,piperul macinat,2 linguri pasta de tomate,sare dupa gust.

Foile din vita de vie se curata de codite se introduc si se scot repede in apa clocotita penru a se inmuia.

Se inveles srmslutele.in foile de vita ,seaseaza in vas.Se pot servi cu iaurt ,smintina etc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise