sarmalute in foi de vita cu peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste (cu putine oase)
  • 2 cepe
  • 50 g orez
  • 100 ml suc de rosii
  • foi de vita
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Opareste foile de vita. Curata pestele dupa care indeparteaza pielea si oasele. Trece carnea prin masina de tocat. Taie ceapa si caleste-o in ulei incins. Adauga orezul si dupa ce s-a racit amesteca totul cu pestele.

Condimenteaza si pregateste sarmalute. Acopera fundul unui vas cu foi de vita dupa care asaza sarmalutele. Pune-le la fi ert cu apa clocotita cat sa le cuprinda. Cand incepe sa fi arba, in clocote mici, adauga sucul de rosii si lasa-le sa scada

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise