Sarmalute italiene din coca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -faina,apa,sare ptr coca
  • -carne tocata
  • -ceapa 2 buc
  • -slaninuta afumata
  • -telemea rasa
  • -oregano,cimbru,busuioc
  • -sare,piper
  • -sunca
  • -1/2 borcan pasta rosii
  • -1 cana vin alb
  • -1 ou crud

Mod de preparare

Se face o coca simpla,se intinde cu facaletul si se taie patrate de 10/10 cm.

Se amesteca ceapa tocata,telemea rasa,slaninuta si sunca feliute mici,oregano,busuioc,cimbru,sare,pipe,oul si carnea tocata.Se pune cite putin amestec pe fiecare patratica de coca,se ruleaza,se lipesc la capete.

Se aseaza intr-o tava cu spatii intre ele,tava unsa bine cu unt in prealabil.

Se pune apa,vinul,pasta de rosii,2-3 foi de dafin,sare,piper,busuioc si se da la cuptor si se fierb bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise