Saslik de legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60g ciuperci
  • 60g dovlecei
  • 13ml ulei
  • piper negru
  • 40g ardei
  • sare.

Mod de preparare

Ciupercile, dovlecelul si ardeiul taiat cubulete se pun alternativ pe bete de frigaruie. Se adauga sare, piper si se stropesc cu putin ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise