Savarine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg faina,
  • 45gr drojdie proaspata,
  • 3 oua,
  • 25ml ulei apa,
  • 85gr zahar.
  • crema: o budinca, 500ml lapte si frisca.
  • sirop de vanilie.

Mod de preparare

Facem un aluat mai tare si formam bilute mai mari si le punem in forme.Pentru crema fierbem separat budinca cu 500 ml lapte si lasam la racit, intre timp batem frisca si punem la rece .Cand savarinele s-au racit le taiem un capac si le umplem cu budinca si frisca,si stropim cu siropul de vanilie, se poate pune si deasupra frisca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise