Savarine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg faina,
  • 45gr drojdie proaspata,
  • 3 oua,
  • 25ml ulei apa,
  • 85gr zahar.
  • crema: o budinca, 500ml lapte si frisca.
  • sirop de vanilie.

Mod de preparare

Facem un aluat mai tare si formam bilute mai mari si le punem in forme.Pentru crema fierbem separat budinca cu 500 ml lapte si lasam la racit, intre timp batem frisca si punem la rece .Cand savarinele s-au racit le taiem un capac si le umplem cu budinca si frisca,si stropim cu siropul de vanilie, se poate pune si deasupra frisca.

Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasa

Inghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel, reteta simpla si foarte gustoasa

Cartofi noi la cuptor cu usturoi si patrunjel: o reteta simpla si gustoasa. Descopera cum sa prepari cartofi crocanti,...

Reteta de limonada cu capsuni - rapida, racoritoare, delicioasa

Descopera reteta rapida de limonada cu capsuni, perfecta pentru zilele calduroase. Racoritoare si delicioasa, aceasta bautura...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise