Scaloppine cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 felii de carne de porc
  • -2 cubulete de unt
  • -1 catel de usturoi
  • -100g smantana
  • -1\\2 pahar vin alb
  • -sare,piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se pun cubuletele de unt si usturoiul intreg;

Feliile de carne se bat bine,se tavalesc prin faina,se pun in tigaia cu untul incins,se calesc bine pe ambele parti la foc moderat;

Carnea se stinge cu vinul alb,se intorc pe o parte si alta,pana la evaporarea vinului;

Smantana se amesteca cu 2-3 linguri apa(supa),se toarna peste carne,se mai amesteca impreuna cam 5 minute,dupa care se sareaza,pipereaza si se pot servii alaturi de o garnitura de cartofi nature; pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise