Scoici St.Jacques cu trufe

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 scoici St.Jacques
  • 1 lingura de unt
  • cateva felii subtiri de trufe
  • sare

Mod de preparare

Se pune untul in tigaia usor incalzita. Cand incepe sa capete o culoare aurie se pun scoicile. Se lasa pana la o usoara rumenire pe ambele parti. Adica cam 2-3 minute pe fiecare parte. Se aseaza in farfurie, se presara cu putina sare. Deasupra se pun feliile de trufe. Se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise