SEPIE CU SPANAC

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 portii
  • 1 kg sepie
  • 1 ceasca chimen dulce
  • 2 cesti spanac tocat
  • 2 cepe de primavara
  • 1 ceapa mica, taiata solzisori
  • 1 rosie de marime potrivita, taiata cubulete
  • zeama de la o lamâie mare
  • 1 ceasca ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

1. Se curata si se spala bine sepia.

2. Se ia o cratita de teflon mare si se incinge uleiul d emasline. Se pajeste ceapa 1-2 minute, apoi se adauga sepia si se rumeneste pe ambele parti. Se adauga 3 cesti de apa, se pune capacul si se fierbe inabusit cel putin 45-50 de minute.

3. Se adauga spanacul, chimenul dulce, ceapa de primavara, rosia, sarea, piperul si, daca e nevoie, putina apa. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie legumele.

4. Se pune zeama de lamaie si se amesteca bine. Se serveste dupa 10-15 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise