Sfecla rosie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla rosie
  • zahar
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Sfecla se curata si se taie in jumatate si apoi pe lungime, in asa fel incit sa poata fi data pe razatoarea mare.se pune la fiert.se pune apa doar atit cit sa o acopere.

dupa ce s-a fiert se da pe razatoarea mare.in apa in care s-a fiert,se aduga sare,zahar si otet dupa gust si se da in clocot.compozitia se pune peste sfecla si se lasa sa se raceasca.se poate adauga hrean ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise