Shaksuka deosebita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru  5persoane
  • 1 ceapa mare
  • 1 kg de rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1ardei iute
  • 5 carnati
  • 5 oua

Mod de preparare

Intr-o tigaie adinca se pune ulei sa se incalzeasca si se adauga ceapa taiata cuburi se adauga usturoi si ardeiul iute taiat felioare.Se lasa putin sa se prajeasca dupa care adaugam rosiile taiate felii si adaugam putina sare groasa de bucatarie, sarea ajuta rosiilor sa-si scoata sucul lor. Acoperim cu un capac si lasam cateva minute sa fiarba. Cind rosiile sau muiat putin le pasam in tigaie ca o pasta si adaugam carnatii inauntru. Lasam 2-3 minute sa fiarba si adaugam ouale ca ptr ochiuri intre cirnati. Acoperim cu un capac si mai lasam citeva minute pina ouale sau coagulat dar sa nu fie ochi tari - galbenusul trebuie sa fie moale. Se serveste in portii la fiecare un carnat si un ochi alaturi de shaksuka. Este minunata cu piine alba proaspata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise