Haideti sa lasam putin dietele si sa ne rasfatam stomacul cu o sharoma delicioasa! Ca sa nu va simtiti inamici dietei,pe langa shaorma beti un pahar cu apa in loc de un pahar cu suc! Haha:)).Lasand gluma la o parte,am mancat taare bine din ea! Mii de scuze pentru cei care se abtin de la fast food-uri ,promit sa vin si cu o reteta de salata dar deocamdata haideti sa vedeti cum faceti cea mai buna shaorma! :)
Spalam pieptul de pui (eu am folosit unul mai marisor) si il taiem fasii lungi si subtiri.Pregatim sosul de marinata: amestecam bucatile de pui cu uleiul de masline,sosul de soia,sare,piper,boia,cimbru,usturoi( am pus cam o lingurita din fiecare); acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider 3 ore sau cel mai bine peste noapte.
Bucatile de pui le punem la prajit apoi ,dupa ce s-au racit, le taiem marunt. Cartofii curatati si taiati pai ii punem la prajit.Varza o taiem marunt. Rosiile si castravetii le taiem cubulete. Facem o salata din varza,rosiile si castravetii, pe care le legam cu ulei.Ketchup-ul a fost taaare bun exact cum l-am cumparat si l-am lasat asa iar 3 linguri de maioneza le-am amestecat cu un catel de usturoi si o lingura de smantana(pontul cu smantana l-am invatat de la Ana:) ). Lipiile le stropim putin cu apa si la punem 23 de secunde in cuptorul cu microunde.
Asamblarea shaormei: lipie+sosul de maioneza+ketchup+cartofi+carne+salata.Impachetam shaorma,pe scurt,ca un pampers ( haha am explicat cat de scurt am putut impachetarea:)) ).
Incantati-va familia si prietenii cu o shaorma buna buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise