shaorma de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de ciuperci mari champignion si de padure-spalate si taiate felii mari
  • 2 cepe potrivite taiate felii subtiri
  • putin ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 castraveti murati
  • mirodenii-paprica afumata,cardamon,sare,piper,baarat
  • 2 jumatati de baghete sau lipii

Mod de preparare

Intai pregatim salata care se alatura la shaorma-taiem rosiile, castravetii si cei murati marunt in cuburi si punem intr-o sita ca sa se scurga lichidele.

In wok punem 2 linguri ulei de masline sa se incalzeasca si punem ceapa sa se prajeasca putin. Adaugam ciupercile si prajim, amestecand tot timpul. Adaugam mirodeniile si lasam pana scade apa din ciuperci si totul se rumeneste usor.

Se da deoparte. Se taie bagheta pe lateral, se unge cu pasta de naut se pune shaorma de ciuperci, salata si putin sos de tahini si se serveste. Este gustos, usor si merge bine acum pe caldurile astea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise