Shaorma (à la Catalina)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui fiert
  • 300 gr varza murata
  • ketchup
  • maioneza
  • piadine(lipii pt shaorma)

Mod de preparare

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine de zeama si o taiem la fel de marunt ca puiul(mai mult sau mai putin).Lipia, gata preparata ,se pune la incalzit intr-o tigaie fara ulei .Se incalzeste timp de 1 minut pe ambele parti.Cand lipia este gata incepem cu umplutura.Un strat de piept de pui ,un strat de varza murata si condimente dupa gust.Eu am adaugat ketchup si maioneza.Se infasoara bine ca sa nu curga ingredientele si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise