Shaorma

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3pulpe pui,
  • 10 cartofi medii ,
  • o varza mai mica,
  • o conserv de porumb ,
  • un galbenus,
  • 3 linuri smantana ,
  • boia de ardei dulce , sare ,piper,
  • paine libaneza.

Mod de preparare

Pulpele se fierb, se da jos pielea si se scot oasele, iar carnea se taie cubulete mici si se rumenesc in putin ulei cu boia ,sare si un pic piper.Din galbenus se face maioneza si se adauca 3 linguri de samantana si conserva de porumb. Varza se da pe razatoare si se sareaza un pic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise