SIERRA DE BURTA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Ptr 1 portie:
  • 150 gr burta
  • 1 ceapa mica
  • 20 gr slaninuta sau sunca afumata
  • 1 ardei iute sau chili
  • 1 lingura ulei
  • 10 migdale macinate
  • 4 gr stafide
  • 4 gr masline
  • 5 gr suc lamiie
  • 1 frunza dafin
  • 1vf cutit scortisoara,1 vf chimen,1 vf oregano,1 vf sare,1 vf piper
  • 1 lingura cascaval ras

Mod de preparare

Se fierbe burta bine,se taie fisii,apa se arunca.Se toaca ceapa,sunca,ardeiul iute,maslinele(fara simburi),se adauga stafidele,migdalele si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga apa,cam o ceasca si condimentele.Dupa ce s-au fiert,se adauga burta,cascavalul,se mai da un clocot si se opreste.Se poate adauga 1 lingura sos de soia.Ardeiul iute se pune dupa gust,nu este obligatoriu tot.

Iese o mincare rafinata si fina.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise