Sirop de afine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • afine
  • zahar

Mod de preparare

Speli afinele,le lasi la scurs.

Asezi afinele in straturi alternativ cu zaharul in sticle.Lasi un spatiu pana la gura sticlei.Acoperi cu un tifon,lasi la soare. Timp de cateva zile,adaugi zahar pana se topeste tot zaharul si fructele se acopera cu sirop.Acoperi cu un capac si lasi la rece, sau separi sucul de fructe.Fructele le folosesti la prajituri, iar siropul pentru afinata sau cu apa minerala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise