Sirop de cafea

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g cafea proaspat macinata
  • 1/2 l apa
  • 450 g zahar

Mod de preparare

Se dau in clocot apa cu cafea si se lasa sa fiarba circa 20 de min. Se strecoara printr-o pinza. Se dauga zaharul si se mai fierb la foc mic pina se ingroasa siropul, indepartind din cind in cind spuma. Se toarna in sticle.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise