Sirop de coacaze rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 g coacaze rosii (fara codite)
  • 900 g zahar
  • 450 ml apa

Mod de preparare

Coacazele se spala si se pun intr-un castron impreuna cu zaharul.

Se tin la frigider pana a doua zi, amestecand din cand in cand prin ele.

In urmatoarea zi se pun intr-un tuciulet, se adauga apa si se pun la foc. Se fierb vreo 20 de minute, apoi se strecoara si se mai fierb 5-10 minute. Se lasa sa se racoreasca.

Se pune siropul in sticle (3 sticle de 300 ml).

Pentru a rezista peste iarna, se mai fierb si sticlele pe baie de aburi, circa 30 de minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise