Sirop de trampat cu rom

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Zahar
  • Rom superior
  • Razatura de lamaie
  • Vanilina pura
  • Apa

Mod de preparare

Zaharul se pune la fiert cu apa,lasandu-se sa fiarba cca 10 minute,dupa care se trage de pe foc.Se adauga razatura de lamaie si se lasa sa se raceasca.

Dupa racire se adauga romul si vanilina pura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise