SIZZLING DIN CAREN DE VITEL CU SOS SOTAY

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg pulpa de vitel
  • 50 ml ulei negru de soia
  • 100 g unt de arahide
  • 3 legaturi ceapa vred
  • 2 cepe uscate mari
  • 10 catei de usturoi
  • 3 ardei grasi verzi
  • sare,piper dupa gust

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se rumeneste in uleiul de soia.

Intr-o alta tigaie caliti la foc iute untul de arahide,ceapa taiata rondele,usturoilul tocat marunt si ardeii taiati cubulete.Cand sunt gata amestecati continutul ambelor tigai.Serviti cu garnitura de orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise