Smecherul Catel sau Pluto

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii paine
  • 2 delii sunca(parier)
  • 2 felii salam de sibiu
  • 1 maslina neagra si 2 masline verzi
  • 1 felie cascaval

Mod de preparare

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance.

Seaseaza cele 2 felii de paine, parizerul se face rulouri si se prinde cu o scobitoare, la fel cele 2 felii de salam de sibiu din care se face palaria una se ruleaza iar cealalta se pune pe post de suport de palarie, cascavalul se taie cubulete mici ca sa arate ca miste dinti, se pune putin marar ca sa para ca mustata si par si se pun doua masline verzi pe post de ochi. Se aseaza pe o felie de salata verde. Am atasat 2 tipuri de aranjamente. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise